LiekkiVaellus

x

LiekkiVaellus ja sen alaisuuteen kuuluva Liekkijärven pihattotalli ja sijaitsevat Liekkijärven alueen pohjoisosassa. Vanhempi pihatto on tehty vanhaan maatilan varastorakennukseen. Tallissa on kaksi erillistä sisäosaa ja niihin kuuluvaa laajaa tarhaa. Rakennuksen keskiosasta pääsee ahtaahkoon yläkertaan, jossa säilytetään hevosten varusteita. LiekkiVaelluksen rakennus on rakennettu vanahan navetan perustuksien päälle vuonna 2017. Rakennuksessa on pieni toimisto/kahviotila, varustehuone ja hevosten hoitopaikka sekä lisäksi pihatto-osat.

Toiminta

LiekkiVaellus järjestää valluksia ja western-kursseja. LiekkiVaellus toimii yhteistyössä Tervamäen seikkailu- ja leirintäpuiston kanssa. Toiminnan järjestämisestä vastaa Krister Ollilla. Pihaton tallityöntekijänä toimii Maya Mesikämmen.

Piahtto majoittaa yksityisiä hevosia, jotka sopivat lauma- ja pihattoasumiseen. Pihaton vuokralaisilla on käyttöoikeus Seppeleen kenttään ja maneesiin tuntien ulkopuolella.Kaikki materiaali © AnneL2007-2013 / virtuaalikylä / virtuaalitalli / virtuaalihevonen