Starry Milkway

✟ Kuollut ✟


Kiltti, ihastuttava Mink on yleensä se ensimmäinen ratsuvaihtoehto aloitteleville harrastajille. Se osaa seistä paikallaan harjattaessa, se tulee luokse kun pyytää ja antaa laittaa kuolaimet suuhunsa ilman temppuilua. Ainoastaan silloin, kun kukaan ei varsinaisesti puuhaa sen kanssa mitään, se saattaa vähän irrotella ja kujeilla - mutta sekin loppuu hyvin nopeasti, kun vain komentaa. Hoidettaessa tamma saa siis luonteensa puolesta täyden kympin.

Ratsastettavuus on myös todella hyvä, Mink tottelee niin pieniä kuin vähän kovakouraisempiakin apuja. Tamma osaa opettaa ratsastajillensa perusasiat hyvin, eikä sen kanssa tarvitse tapella juuri koskaan. Se sopii siis todella hyvin aloittelevilla ratsastajille, mutta suusta tammaa ei saa koskaan repiä - siitä lähtee sellainen kiukun ja ärtymyksen täytteinen pukkishow, etten suosittelisi. Esteillä tamma saattaa kuumua, mutta läpi päässeillä pidätteillä se kyllä pysyy hyvin hanskassa.

Maastossa tamma on hyvä takapään takaaja, sillä se ei hötkyile kavereidensa eteen eikä hetkahda jos jää hieman jälkeen. Omille reiteillensä se saattaa hieman yrittää harhailla, mutta päättäväinen ratsastus kyllä pitää Minkin oikealla tiellä.

© Venn


MinkMink

KilpailutKaikki materiaali © AnneL2007-2013 / virtuaalikylä / virtuaalitalli / virtuaalihevonen